DESCOBRIR. El teu país com mai no l’has vist

DESCOBRIR

El teu país com mai no l'has vist

A la Sala Gran del Castelll, la revista DESCOBRIR, va fer la presentació del seu darrer número, que inclou un seguit de pàgines –dossier central– dedicades a un àmbit que ens és molt proper; el títol de la secció es diu “Els castells del Gaià”. 

Hi eren presents les autoritats locals i els responsables  de la revista i de la publicació: Alcalde, regidores, Josep Santesmases i Joan Morales. D’una banda i de l’altra es va destacar la importància de poder explicar, en un mitjà de tanta difusió com aquesta revista, la riquesa patrimonial d’aquesta banda del país.

www.descobrir.cat

D’esquerra a dreta: Joan Morales, director de “Descobrir”, Josep Santesmases, escriptor –més de 15 llibres–, Magí Trullols, alcalde, Angelina Nogués, regidora de cultura

Deixa un comentari