Dia del voluntariat a Sant Magí

Dia del voluntariat a Sant Magí

Aquest diumenge 18 de novembre es va fer a Sant Magí el dia dedicat al voluntariat. Una festa on es van reunir en un dinar totes les persones que han col·laborat en algun moment o altre fent de voluntaris a St. Magí. Es van reunir més de 50 persones. Les taules es van instal·lar a l’església, on abans del dinar s’hi va celebrar una missa. I a la tarda, hi va haver un “Concert de l’Amistat” amb Marcel Casellas Trio que estava obert a tothom. Es va poder gaudir de l’actuació sempre tan pròxima i alhora de molt nivell del Marcel Caselles, amb un contrabaix, una tenora -sempre tan impactant el seu so- i una guitarra. Van interpretar cançons totes conegudes, molt nostres, i el Marcel ens va oferir un munt de corrandes que anava improvisant sobre Sant Magí, la seva història i la seva llegenda. Hi va haver pluja i mal temps, però va ser un dia molt entranyable, acompanyats d’amics i coneguts, i de molt bona música.

Montse Rumbau

23 de novembre de 2018

Deixa un comentari