El 9 de març d'enguany, vam publicar les fotos d'un cercle aparegut en un sembrat, no molt lluny de Santa Coloma de Queralt.

Sen's va fer estrany i vàrem dir que era un punt misteriós.


El dia 21 del mateix mes, vam publicar unes fotos aèries fetes amb els mitjans de l'empresa startap.cat on s'apreciava amb molta més claredat la figura del cercle. La publicació de les fotos va donar lloc a un cert rebombori i se'n van fer ressò els principals mitjans: Diario de Tarragona, La Vanguardia, Catalunya Ràdio, TV espanyola, RAC1 i altres.Ara fa pocs dies, hem fet una altra sèrie de fotografies, també amb els de startap.cat, on es pot veure la imatge del cercle, amb prou netedat i de forma contundent; no tant des de terra estant, com des de l'aire. Aquest cercle s'ha entossudit a quedar-se sense que s'hagi resolt la qüestió de quina n'és la causa.

Queda pendent. Seguirem informant.

Pels qui tingui poc interès aquesta història del cercle, poden gaudir de l'excel·lent visió aèria d'aquesta part de la Segarra, que ens mostren les magnífiques fotos d'un territori de bellesa canviant i variada. A hores d'ara, sembla que l'exultant primavera deixa pas a una certa serenor de colors. Ara guanyen els matisos que a aquesta hora de la tarda es mostren espectaculars.