foto: tribus de la segarra

DIA DE TREBALL VOLUNTARI A SANT MAGÍ

El diumenge 3 d’abril, com cada primer diumenge de mes

Una vegada mes ens trobarem a Sant Magí el proper diumenge dia 3 d’abril per fer treballs de voluntariat. Seran treballs a l’abast de qualsevol persona amb un mínim estat de forma i sense risc d’accidents.

Fer voluntariat és una manera de treballar de forma solidària per a determinats objectius socials  sense cap compensació econòmica però amb la satisfacció de contribuir a assolir uns objectius que creiem que mereixen la pena, en aquest cas el manteniment i conservació de l’entorn de la Brufaganya: vegetació, camins, edificis, etc, etc..

Si hi voleu participar només cal que el dia 3 us presenteu a Sant Magí i us rebrem amb els braços oberts. Hi podeu venir a partir de les 8 del matí i cap a les 10 sempre fem un bon esmorzar.