foto: tribus de la segarra

QUI HI VIU AL RIU DE SANT MAGÍ

QUI VIU AL RIU DE SANT MAGÍ

L’Associació Mediambiental La Sínia ens ho explicarà el proper dissabte dia 21

El proper dissabte podrem descobrir quins són els habitants que viuen habitualment al petit rierol que surt de les Fonts de Sant Magí. Ens ho explicaran els amics de l’Associació Mediambiental La Sínia, entitat que centra les seves activitats en la gestió activa de l’espai fluvial de la conca del riu Gaià.

Durant el matí explorarem la llera del torrent on podrem contemplar la seva exuberant vegetació i ens ajudaran a conèixer la sorprenent vida aquàtica d’un entorn natural pràcticament verge.

La jornada s’iniciarà a les 10 del matí al davant mateix de la capella de les Fonts. 

Aquesta és l’ultima jornada de les organitzades per la nostra entitat dintre del cicle “La natura a l’abast de tothom”. Durant les anteriors vam estudiar la geologia, el paisatge i la flora de la Brufaganya.

Us hi esperem…