The Gospel Viu Choir durant l'actuació del dia 11 d'agost de 2018

Nit d’emocions i gòspel a la Brufaganya

Dissabte 9 de juliol amb The Gospel Viu Choir

La coneguda formació de gòspel, The Gospel Viu Choir, serà la que ens acompanyarà en el 2on concert que celebrem aquest estiu dins de les Nits Musicals de la Brufaganya el proper 9 de juliol. Ja l’any 2018 el vam veure actuar al nostre festival i va deixar un record difícil d’oblidar.

El cor, que aquest any celebra el seu 20e aniversari, presentarà el programa Non Stop Gospel 2.0, amb un repertori que recull les peces més emblemàtiques i més aplaudides de les seves vuit produccions anteriors, amb la intenció de que el públic pugui viure i gaudir de les emocions que han marcat els seus 20 anys de recorregut musical.

Liderat sempre pel seu fundador i director Moisès Sala, el cor ha compartit cartell amb artistes i grups nacionals i internacionals de primera línia. A casa nostra a actuat al Teatre Nacional de Catalunya, al Gran Teatre del Liceu, al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori de Barcelona. També ha fet actuacions arreu d’Espanya.

El sentiment solidari i de compromís social de la formació l’ha portat a actuar en 15 països arreu del món, col·laborant amb entitats que treballen amb nens i nenes amb problemes socials i de salut.

Com ja és costum durant la tarda hi haurà l’opció de fer un berenar-sopar a l’esplanada de davant del santuari. El concert començarà a 2/4 de 10 de la nit i en acabar hi haurà pa torrat i coca amb xocolata desfeta per a tots els assistents.

Es poden comprar les entrades a través de la web: www.brufaganya.cat o comprar-les, si n’hi ha de disponibles, la mateixa tarda del concert a Sant Magí.