fotos: tribus de la segarra

The Gospel Viu Choir torna a Sant Magí

Disabte 9 de juliol, The Gospel Viu Choir prenta el programa Non Stop Gospel

Una altra formació que torna a les Nits Musicals.

I quan sentim a dir “No sé què té Sant Magí, que tothom s’hi troba bé i tots tornen encantats”, pensem que és una qüestió retòrica, ja que sabem molt bé què té Sant Magí, encara que a vegades no trobem les paraules per explicar-ho. Ahir, van caldre dos tocs de campana perquè la gent s’animés a deixar les taules del sopar, allà a la fresca, i anés entrant al santuari; però després vinga demanar bisos, com si no vingués d’una hora. Ja els hi podies dir “va, que es refreda la xocolata”. No hi ha dubte que ens hi trobem bé a Sant Magí.

Doncs, com deia, ahir vam tornar a gaudir d’una actuació memorable del Gospel Viu Choir. Penso que van superar l’actuació anterior i tot. Són molt bons un per un i tots plegats, i això és molt notable. Van oferir un repertori ampli i generós amb peces de força dificultat i sempre ben resoltes i amb nota molt alta, si em permeteu la broma.

Darrere de tot plegat, s’hi endevinen moltes hores d’assaig, molta preparació i molta dedicació i una direcció de Moisès Sala, mestre de cantants i ànima personificada del Gospel Viu Choir.

Ens feia delir veure amb quina alegria interpretaven les cançons, com feien la coreografia i aquesta alegria s’encomanava al públic i la resposta del públic encoratjava els cantaires i músics. Una interacció magnífica. Especialment a la darrera peça on els components del Cor i el públic es van acostar tant que quedàvem gairebé a tocar, com qui diu a punt d’abraçades i petons; va ser un moment molt intens, a fe de Déu.

Gospel Viu Choir, torneu si us plau.

Tribus de la Segarra

10 de juliol 2022