foto: tribus de la segarra

 NITS MUSICALS DE LA BRUFAGANYA

COSMOS QUARTET

Programa

10 de setembre, dissabte. Actuen els COSMOS QUARTET a Sant Magí, dins del cicle de les NIts Musicals a la Brufaganya. Molta gent sopant, bon ambient i ganes de sentir bona música. 

 Els vespres ara són més fresquets a la Brufaganya. Qui no va portar una rebeca, l’enyorava.

 

 

Si no hi hagués sorpreses d’última hora –que potser sí–, aquest concert sería el darrer de les Nits Musicals d’enguany.

Si quan va començar el cicle –la Simfònica de Sant Cugat–, dèiem que era el plat fort, era perquè no havíem sentit els “Cosmos”, o si voleu seguir amb el símil gastronòmic, ahir vam assaborir les postres especials d’aquests àpats musicals.

Ens van oferir un programa molt ben seleccionat i una interpretació extraordinària. Penso que el que vam sentir ahir a Sant Magí, difícilment ho podríem sentir millor en altres intèrprets i en altres circumstàncies.

El Cosmos Quartet arriba precedit d’una fama i reconeixement que ha anat augmentant amb els anys, i tots els seus components gaudeixen de renom ben merescut i mereixedors de l’excel·lència. No me’n puc estar de destacar la violinista Helena Satué; segur que no faig cap injustícia.

El públic va reaccionar feliç i emocionat amb l’actuació i ho va demostrar amb els aplaudiments entusiastes.

Comentant la jugada amb algun dels components del quartet després del concert, arribem al punt on conflueix una mica tot plegat: es tracta que a través de la música i la seva interpretació es puguin fer arribar o despertar emocions als oients. No ho va dir, però ho diem ara: si qui interpreta la música ho fa a més del rigor interpretatiu, l’ofici i la tècnica, amb passió, aleshores l’emoció està assegurada.

Fa cinc anys, els Cosmos Quartet ja van ser a Sant Magí. No tardeu tant a tornar.

foto: tribus de la segarra