AMBIENT DE TARDOR I MÚSICA A LA BRUFAGANYA 

El dissabte 15 d’octubre amb el programa “Connexions” de Arcattia, trio de cordes.

La música clàssica torna a ser protagonista a la Brufaganya ara en plena tardor, aquesta vegada amb el trio Arcattia que ens visitarà el proper dissabte dia 15.

Si veniu al concert que fa poc us vam anunciar, a banda de gaudir d’un excel·lent trio de cordes, prèviament podeu passejar una mica i veure com els boscos van agafant els colors de la tardor que tant ens agraden. O simplement podeu prendre un refresc tot esperant el concert a l’esplanada de davant del santuari.

Si a això hi afegiu el plaer d’escoltar Vivaldi, Haynd, Beethoven i altres compositors, la tarda pot resultar rodona i podreu tornar a casa a l’hora de sopar després d’haver tastat la xocolata desfeta de sempre.

Podeu comprar les entrades a Codetickets

Us hi esperem…!!!

 

 

octubre 2022