QUAN TORNA NADAL (sopar-concert)

Divendres 30 de desembre: Concert de MEZZOS grup vocal

Et cantaré un bres amb la veu més dolça,

i quan ja t’adormis, et besaré el front.

Després, de puntetes, tancaré la porta

perquè no et desvetllin els soroll del món.

(Joana Raspall)

Components del grup: Anna Arfelis Diví, Isabel Badia Nogués, Elisabet Farrés Cobeta, Neus Garravé Pont, Esther Llopis Bueno i Montserrat Mestre Ferrando, amb la col·laboració de la pianista Roser Vidal Marsal i la rapsoda Noèlia Solé Espigares,

El programa intenta aprofundir en el Nadal tant des de la vessant espiritual com des de la part humana, destacant el paper afectiu de la Verge com a mare i dona. En el repertori del concert es recullen nadales i cançons de bressol d’arreu del món, i també poemes de diferents èpoques, amb la intenció de donar al Nadal un caire humà, femení i matern.

Notes:  Aforament limitat a 100 persones / Entrades no numerades /  Hi haurà calefacció / Preu: 25€ que inclou el sopar i el concert / Compra d’entrades a www.codetickets.com / Divendres 30 de desembre a 2/4 de 9 del vespre. El concert es farà després del sopar.