fotos: tribus de la segarra

Un sopar i un concert a Sant Magí

Sant Magí 30 de desembre 2022

Hi ha qui diu que a Sant Magí hi passen coses I que algunes són una mica miraculoses. I sí, que hi passen coses –i tant– però que en gran part són fruit de l’esforç d’un grup de persones que hi esmercen temps i dedicació.

Un exemple d’això va ser l’acte d’ahir, on es van ajuntar un sopar i un concert amb el santuari ple de gom a gom.

Aquesta ha estat l’última aportació que sota la marca “Més Sant Magí” han ofert els Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn.

El sopar, excel·lent. S’ha de reconèixer que qui va fer aquell brou amb pastes i pilota tan nadalenc, en sap un munt de cuinar i cal felicitar-lo. Si a més tenim en compte que era per més de cent persones, cal una menció d’honor.

Ben sopats i ben servits vam assistir a un magnífic concert que ens va oferir el grup musical Mezzos.

Aquesta formació, ben consolidada i amb un historial d’interpretacions arreu del país, ens va oferir el programa “Quan torna Nadal”, consistent en la interpretació de setze peces. Varen ser cançons de Nadal de totes les èpoques i de tot el món.
Cal destacar, tal com expliquen elles en el programa, que era una selecció “feta amb molta cura i que intenta aprofundir en el Nadal tant des del vessant espiritual com des de la part humana, destacant el paper afectiu de la Verge com a mare i dona”.

No pararíem d’elogiar la qualitat de les seves veus tan delicioses i de com dominen les tècniques vocals. I també per saber crear aquella atmosfera de dolçor especial que va planar per damunt de tot l’espectacle. Fascinant.
El públic va quedar encantat i ho va demostrar amb els seus aplaudiments.

 El temps va acompanyar i les instal·lacions per evitar una nit freda, van funcionar perfectament.
En resum, una nit fantàstica entre Nadal i Cap d’Any.

Coses que passen a Sant Magí.

31 de desembre 2022