XILOTECA, LA BIBLIOTECA DE LA FUSTA

Taller, el diumenge dia 12 de març al castell de Santa Coloma de Queralt

El proper diumenge 12 de març es durà a terme una jornada per a la creació d’una xiloteca al castell de Santa Coloma de Queralt, utilitzant el material que tenia preparat en Joan Teruel, traspassat fa poc més d’un any, i que formava part del grup de Recerca Botànica de Sant Magí. En Teruel va ser un gran coneixedor de la flora i la fauna de la Baixa Segarra i va recollir una gran quantitat de material relacionat amb la natura i el patrimoni de la zona.

En una primera part, la cooperativa “Reboll, Serveis Ambientals” farà una xerrada informativa a la Sala Merlets i posteriorment, a la Sala de la Fusteria, es farà el taller d’identificació de les fustes de la xiloteca i la confecció de dos panells, un dels quals anirà destinat a ser exhibit a Sant Magí. La confecció dels panells i la identificació de les fustes es farà per part de tots els participants seguint les indicacions que se’ls aniran donant.

L’activitat començarà puntualment a dos quarts d’onze del matí i es preveu que acabi poc abans de les dues del migdia. No hi faltarà entremig una bona tassa de xocolata calenta.

El taller és organitzat pels Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn i compta amb l’ajuda de l’anomenat “Univers Teruel”: Arbre Team, Estació mediambiental La Sínia, Associació Ornitològica Baixa Segarra i Associació Cultural Baixa Segarra.

Aquesta activitat, totalment gratuïta, està oberta a totes les persones interessades en la natura, la cultura i el medi natural

Inscripcions al Tf. 629.10.72.75  o bé al correu electrònic: amicssantmagi@tinet.cat 

Us hi esperem

Març 2023