La Font de la Badia i el Joan Teruel

Ahir, la Font de la Badia es va omplir d’amics, companys i admiradors del Joan Teruel. Amb lectures i manifestacions espontànies i emocionades va quedar palès com n’és de gran la petja que el Joan ha deixat entre nosaltres.

Amb motiu de la inauguració dels treballs de recuperació de la font de la Badia, s’ha volgut fer un petit i simbòlic homenatge al Joan, que fa mig any ens va deixar.

En les feines de restauració de l’entorn de la font,  el Joan hi va participarar juntament amb altres voluntaris. De fet, al Joan sempre l’he vist fent de voluntari en tants de projectes que costa d’enumerar-los. A la resclosa, al molí, als boscos, a les fonts, a la Brufaganya.

Cal agrair a tots els que han participat en la recuperació de la font de la Badia. Entitats i particulars, fan possible que aquest espai habitual en la nostra infantesa, torni a ser practicable i quedi tan endreçat com ara. Una menció a la gent de La Sínia, que a més de bons amics del Joan Teruel, sempre estan a punt i disposats a col·laborar.

El Joan
L'Hèctor
L'Hèctor i el Joan
El Jordi
La Raquel
La representació municipal
El Josep Maria
La Laura
L'Oriol

tribus de la segarra

6 de juny 2022