ARCATTIA TRIO DE CORDES

“CONNEXIONS”

Programa

El dissabte 15 a la Brufaganya hem gaudit d’un concert extraordinari en molts sentits.

S’ha celebrat en un dia de tardor i en un horari també de tardor que ens ha permès arribar al Santuari quan anava caient la tarda amb aquella llum tan característica, i en sortir, després de fruir d’un gran concert, ja de nit, ens esperava una xocolata calenta mentre una suau brisa feia caure sobre els nostres caps una acolorida pluja de fulles. Quants plaers!!!

Extraordinari pel programa. Grans compositors, Haydn, Vivaldi, Beethoven i sobretot perquè incloïa l’obra d’una compositora, Maddalena Lombardini, les dones, sempre tan injustament oblidades en els programes de música clàssica. I al final del programa vam escoltar cançons tradicionals catalanes de Jordi León harmonitzades per a trio de corda pels mateixos músics. Impressionant!!

Extraordinari també pels protagonistes. No és fàcil poder sentir un trio de corda. I com sonava!… No podia ser d’una altra manera, el trio estava formant per tres músics rellevants que han anat mostrant la seva vàlua al llarg dels anys tant individualment com en conjunt.

Una tarda-vespre rodona a Sant Magí. Esperem poder gaudir-ne forces més.

Imma Hernandez

       

        fotos: tribus de la segarra